Pikkujoulu-catering

PIKKUJOULU CATERING

Ravintola Sulon pikkujoulumenut catering-tilaisuuksiin 2024!

Tilaa meiltä tarjoilut juhlapaikallesi! Olemme suunnitelleet valmiiksi kolme menuvaihtoehtoa, joista löytyy sopiva menu jokaiseen pikkujouluun!

Pikkujoulumenut toteutamme vähintään 10 hengelle. Tutustu menuihin alta ja pyydä tarjous sähköpostitse: info(a)ravintolasulo.fi, puisto(a)ravintolasulo.fi tai telitie(a)ravintolasulo.fi.

PIKKUJOULUMENUT 2024

Menu I

”Klassikko”

Savumuikku-caesarsalaattia ja krutonkeja (L)

Värikästä tomaattisalaattia, kurkkua, leipäjuustoa sekä sitrusvinegretteä (L,G)

Paahdettua punajuuri-päärynäsalaattia ja aurajuustomoussea (L,G)

Metsäsienisalaattia smetanassa (L,G)

Rapuskagen ruskistettu voi-majoneesissa (L,G)

Konjakkigraavattua lohta, tillikurkkuja sekä ryynisinappismetanaa (L,G)

Palvikalkkunaa ja glögillä maustettua sipulihilloketta (M,G)

 

Karjalanpiirakoita Liperistä sekä munavoita (L)

Sulo Bakeryn mallasleipää ja voita (L)

 

Yön yli haudutettua Tammisen rotukarjan naudanrintaa ja tummaa punaviini-puolukkakastiketta(L,G)

Timjamilla maustettua punajuurivuokaa sekä fetajuustoa (L,G)

Hunajavoissa paahdettuja juureksia ja lehtikaalia (L,G)

 

Vaniljapannacottaa, paahdettua valkosuklaata ja glögimarinoitua omenaa (L,G)

 

Menu II

”Moderni”

Romainesalaattia, paahdettua saksanpähkinää, parmesankastiketta sekä leipäkrutonkeja (L)

Vihersalaattia, paahdettua talvikurpitsaa, tyrnivinegretteä sekä kurpitsansiemeniä (M,G)

Paahdettua punajuuri-päärynäsalaattia ja aurajuustomoussea (L,G)

Kaprispestolla maustettua perunasalaattia, savulohta sekä kananmunaa (L,G)

Piparjuurella maustettua lohi-fenkolitartaria, kurkkua ja tilliä (L,G)

Katajanmarjapaahdettua lohta, marinoitua omenaa ja savustettua jogurttia (L,G)

Savuporo-kantarellipiirakkaa sekä glögimarinoitua punasipulia (L)

 

Sulo Bakeryn mallasleipää ja rosmariinifocacciaa (L)

Misolla maustettua vaahdotettua ruskistettua voita (L,G)

Punajuurihummusta (L,G,V)

 

Viskiglaseerattua ylikypsää possua tummassa omena-sipulikastikkeessa (L,G)

Hunajavoissa paahdettuja juureksia ja lehtikaalia (L,G

Kuorineen paahdettua rosmariiniperunaa (L,G)

 

Ranskankerma brulee sekä pensasmustikoita (L,G)

Puolukka-kinuskituorejuustokakkua ja valkosuklaakristallia (L,G)

 

Menu III

”Kylmäbuffet”

Romainesalaattia, paahdettua saksanpähkinää, parmesankastiketta sekä leipäkrutonkeja (L)

Kirsikkatomaatti-helmimozzarellasalaattia, aurinkokuivattua tomaattia sekä basilikaa (L,G)

Oliivi-couscoussalaattia, tuoreita yrttejä ja sitruunavinegretteä (L)

Paahdettua talvikurpitsasalaattia, vuohenjuustoa, persimonia ja rucolaa (L,G)

Hunaja- ja cantaloupemelonia sekä kirpeää omenaa (V,M,G)

 

Aura- ja valkohomejuustoa sekä päärynähilloketta sekä piparkakkuja (L)

Palvikalkkunaa ja glögillä maustettua sipulihilloketta (M,G)

Savustettua creme fraichea, kirjolohenmätiä, punasipulia ja tilliä sekä mallasleipäsipsejä (L)

Rosmariinipaahdettua riimihärkää, haricot -papuja sekä sinappismetanaa (L,G)

 

Sulo Bakeryn mallasleipää ja rosmariinifocacciaa (L)

Misolla maustettua vaahdotettua ruskistettua voita (L,G)

Punajuurihummusta (L,G,V)

 

Ranskankerma brulee sekä pensasmustikoita (L,G)

Puolukka-kinuskituorejuustokakkua ja valkosuklaakristallia (L,G)

 

Kaikkiin menuihin lisähinnasta:

Glögiä (alkoholiton)

Sulossa mureaksi paistettua joulukinkkua, herneitä, luumuja ja sinappia

Aura- ja valkohomejuustoa sekä päärynähilloketta sekä piparkakkuja (L)

Kahvia ja teetä

PIKKUJOULUMENUT 2024

Menu I

”Klassikko”

Savumuikku-caesarsalaattia ja krutonkeja (L)

Värikästä tomaattisalaattia, kurkkua, leipäjuustoa sekä sitrusvinegretteä (L,G)

Paahdettua punajuuri-päärynäsalaattia ja aurajuustomoussea (L,G)

Metsäsienisalaattia smetanassa (L,G)

Rapuskagen ruskistettu voi-majoneesissa (L,G)

Konjakkigraavattua lohta, tillikurkkuja sekä ryynisinappismetanaa (L,G)

Palvikalkkunaa ja glögillä maustettua sipulihilloketta (M,G)

Karjalanpiirakoita Liperistä sekä munavoita (L)

Sulo Bakeryn mallasleipää ja voita (L)

Yön yli haudutettua Tammisen rotukarjan naudanrintaa ja tummaa punaviini-puolukkakastiketta(L,G)

Timjamilla maustettua punajuurivuokaa sekä fetajuustoa (L,G)

Hunajavoissa paahdettuja juureksia ja lehtikaalia (L,G)

Vaniljapannacottaa, paahdettua valkosuklaata ja glögimarinoitua omenaa (L,G)

 

Menu II

”Moderni”

Romainesalaattia, paahdettua saksanpähkinää, parmesankastiketta sekä leipäkrutonkeja (L)

Vihersalaattia, paahdettua talvikurpitsaa, tyrnivinegretteä sekä kurpitsansiemeniä (M,G)

Paahdettua punajuuri-päärynäsalaattia ja aurajuustomoussea (L,G)

Kaprispestolla maustettua perunasalaattia, savulohta sekä kananmunaa (L,G)

Piparjuurella maustettua lohi-fenkolitartaria, kurkkua ja tilliä (L,G)

Katajanmarjapaahdettua lohta, marinoitua omenaa ja savustettua jogurttia (L,G)

Savuporo-kantarellipiirakkaa sekä glögimarinoitua punasipulia (L)

Sulo Bakeryn mallasleipää ja rosmariinifocacciaa (L)

Misolla maustettua vaahdotettua ruskistettua voita (L,G)

Punajuurihummusta (L,G,V)

Viskiglaseerattua ylikypsää possua tummassa omena-sipulikastikkeessa (L,G)

Hunajavoissa paahdettuja juureksia ja lehtikaalia (L,G

Kuorineen paahdettua rosmariiniperunaa (L,G)

Ranskankerma brulee sekä pensasmustikoita (L,G)

Puolukka-kinuskituorejuustokakkua ja valkosuklaakristallia (L,G)

 

Menu III

”Kylmäbuffet”

Romainesalaattia, paahdettua saksanpähkinää, parmesankastiketta sekä leipäkrutonkeja (L)

Kirsikkatomaatti-helmimozzarellasalaattia, aurinkokuivattua tomaattia sekä basilikaa (L,G)

Oliivi-couscoussalaattia, tuoreita yrttejä ja sitruunavinegretteä (L)

Paahdettua talvikurpitsasalaattia, vuohenjuustoa, persimonia ja rucolaa (L,G)

Hunaja- ja cantaloupemelonia sekä kirpeää omenaa (V,M,G)

Aura- ja valkohomejuustoa sekä päärynähilloketta sekä piparkakkuja (L)

Palvikalkkunaa ja glögillä maustettua sipulihilloketta (M,G)

Savustettua creme fraichea, kirjolohenmätiä, punasipulia ja tilliä sekä mallasleipäsipsejä (L)

Rosmariinipaahdettua riimihärkää, haricot -papuja sekä sinappismetanaa (L,G)

Sulo Bakeryn mallasleipää ja rosmariinifocacciaa (L)

Misolla maustettua vaahdotettua ruskistettua voita (L,G)

Punajuurihummusta (L,G,V)

Ranskankerma brulee sekä pensasmustikoita (L,G)

Puolukka-kinuskituorejuustokakkua ja valkosuklaakristallia (L,G)

 

 

Kaikkiin menuihin lisähinnasta:

Glögiä (alkoholiton)

Sulossa mureaksi paistettua joulukinkkua, herneitä, luumuja ja sinappia

Aura- ja valkohomejuustoa sekä päärynähilloketta ja piparkakkuja (L)

Kahvia ja teetä

Tarjouspyynnön voit jättää sähköpostitse osoitteeseen info(a)ravintolasulo.fi, telitie(a)ravintolasulo.fi tai puisto(a)ravintolasulo.fi. YHTEYSTIEDOT.

Voit viettää pikkujouluja hyvän ruoan merkeissä myös ravintoloissamme! Tutustu Sulon pikkujoulubuffetiin TÄÄLTÄ!

catering-pikkujoulut-sulo